Mobiliteit

VOLLEDIG DRAAGBARE APPARATUUR

We beschikken over een volledig draagbare tandartsunit in een koffer plus een opvouwbare behandelstoel en een operatielamp. Het geheel kan in een personenauto vervoerd worden. Onze unit is volledig “self sufficient”.

Alleen een stopcontact is nodig.

Ook het ter plekke kunnen maken van röntgenfoto’s behoort tot het standaard arsenaal van de Ambulante Tandarts.

Dit stelt ons in staat om naar de betreffende patiënt of instelling toe te gaan op een door de patiënt of instelling zelf te bepalen tijdstip.

Daarnaast is van groot belang dat de ambulante tandarts alle tijd voor u neemt. Anders dan bij een reguliere tandarts is er nooit een patiënt voor of na. Met andere woorden; u wordt niet in een ’time-slot’ van 10 minuten geforceerd waarbij het minste of geringste direct leidt tot een vervolgafspraak. In plaats daarvan krijgt u altijd de tijd en aandacht die u behoeft.
En ook wanneer u belt, krijgt u de tandarts zelf aan de telefoon.